!

Angelic Crystal Frequencies

HART- 070
!

Set van 4 tuners

!
Deze set van engelen tuners is een unieke set van 4 tuners die je brengt vanuit de brug van de hogere 2048 Hz. naar de pitch van de hogere 3 die zich allen bevinden in de 4000 range, resonerend op de frequenties van het hoger bewustzijn en zijn te vergelijken met de engelen frequenties. Ze openen je eigen bewustzijn en dienen als poort naar een andere staat van zijn. Je zult er wel zelf doorheen moeten lopen door de juiste instelling, verantwoordelijkheid en discipline wanneer je leven begint te veranderen onder de invloed van deze frequenties.
Deze tuners verhogen tevens je verbinding met de goddelijke frequenties van de Zon en brengen haar wisselwerkende invloeden tussen enerzijds de Kosmos en anderzijds het Zonnestelsel, dichterbij voor je eigen groei in kosmisch bewustzijn binnen de fysieke realiteit.
De frequenties van deze tuners zijn gebaseerd op de 9e octaaf van de boventoon series, waarbij een basistoon een volgende toon produceert en deze 2e toon weer een derde toon produceert enzovoorts.
Ze 'groeien' in boventonen wanneer ze in werking zijn en stimuleren de energieën van de archetypes die bekend zijn als de Merkivah (het startmoment of de poort), Jacobs's ladder, de Kolom van Licht en de Trap naar de Hemelen. Je kunt ze onafhankelijk van elkaar gebruiken of per twee.
 
Verwen jezelf met een energiebad van vol-resonerende klanken die ver en diep dragen. Behandel jezelf met deze sprankelende energetische fotonenopwekkende bron en ervaar direct effect. Start de dag met een energetisch bad en beëindig die ook weer zo. Gebruik ze dagelijks en/of in moeilijke tijden, gebruik ze wanneer je angsten hebt, twijfels ervaart, niet lekker in elkaar zit, moedeloos bent of meer kracht kunt gebruiken. Haal de stilte in je leven met deze diepe resonantie en ervaar hoe dat doorwerkt in je dagelijks leven. Ervaar met onze Harmonische Tuners één van de zuiverste vormen van trilling.