!

Nucleotide DNA

HART- 071
!

Set van 4 tuners

!
Het genetisch alphabet A, T, C en G. Adenine, Thymine, Cytocine en Guanine
 
Net als alle handleidingen, is ook DNA een soort taal die gebruikmaakt van een alfabet. In de late (19)50'er jaren werd de genetische code van het leven gekraakt door genetici die vaststelden dat het DNA-alfabet bestaat uit 4 “letters”, die zij bestemden als A, T, C en G.
Deze A, T, C en G verwijzen naar de 4 verschillende soorten Nucleotiden. Deze 4 Nucleotiden vervaardigen in combinatie met elkaar 20 Aminozuren.
De Nucleotiden zijn de chemische verbindingen, de bouwstenen, die benodigd zijn voor de vervaardiging van deze Aminozuren en dienen daarom in een perfecte staat te verkeren om ervoor te zorgen dat de verdere samenstelling van het genetische materiaal in onze cellen ook die perfecte staat bereikt en houdt. De Aminozuren produceren vervolgens de “woorden” en de “zinnen” die verantwoordelijk zijn voor de samenstelling van de genetische code van ieder individu. De mens heeft ongeveer 3 miljard letters in zijn/haar genetische code. Het verschil tussen de genetische code van mensen ligt in de verschillende combinaties en soort volgorde van de 4 Nucleotiden.
 
In feite zijn we individueel niets meer dan, in de fysieke betekenis, een samengestelde eenheid van levende letters.

Met de tonen van de Nucleotide tuners kun je de verlangde perfectie van de 4 belangrijke bouwstenen voor je genetisch alfabet helpen garanderen door het herstel van eventuele verstoringen op gang te brengen en te stimuleren en wanneer de balans is bereikt, die te helpen waarborgen. Wanneer eventuele verstoringen een dringender aanpak wensen, kun je daarvoor de door de wetenschap ontdekte en toegepaste kwaliteiten van de 528 Hz tuner gebruiken. De 3e tuner in de set van de Sacred Solfeggio voor ondermeer het herstel van DNA.